Money Aidat Borcu Sorgulama
Event Etkinlik Takvimi
Survey Anket

Web Sitemizi Nasıl Buldunuz ?

İstatislik Sayfa İstatisliği
  • Online Kişi   : 3

  • Kişisel           : 381185

  • Toplam         : 3411610

Anasayfa » Bürokratlar Birliği’nden Ak Parti Antalya İl Başkanlığına Ziyaret…

Bürokratlar Birliği’nden Ak Parti Antalya İl Başkanlığına Ziyaret…

Çıktı Al
1250 kez okundu
01 Ocak 1970
Bürokratlar Birliği’nden Ak Parti Antalya İl Başkanlığına Ziyaret…




Merkezi Ankara’da bulunan İdareci ve Bürokratlar Birliği Derneği Antalya İl Temsilcisi Nebi Musa KAFALI ve İl Sekreteri Arif Tuncal, Ak Parti Antalya İl Başkanı Av. Mustafa Köse’yi makamında ziyaret ederek dernek çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten KAFALI  “Türkiye son yıllarda büyük bir değişim süreci içerisine girmiştir. Değişen Türkiye’de siyasal ve sosyal anlayışın yalnızca siyasi partilere bırakılmaması gerekir.Yeni bir anlayış içerisinde siyasal partilerin ve sivil toplum kuruluşlarının toplumun her kesimini temsil eden bir platformda ortak çalışması ve uzlaşması önemlidir.” dedi.

Oldukça samimi bir ortamda geçen görüşmenin devamında Tuncal “ Bünyesinde Türkiye’nin önde gelen bürokratlarını bulunduran İdareci ve Bürokratlar Birliği Derneği’nin, Türkiye’nin ve dünyanın gözde şehirlerinden biri olan Antalya’ya büyük bir önem veriyor” diyerek, bundan sonraki süreçte halkın daha iyi hizmet alması için bürokrasiyi azaltıcı projeler geliştireceklerini sözlerine ekledi.

Mustafa Köse, İdareci ve Bürokratlar Birliği Derneği’nin Antalya’da teşkilatlanmasının şehir için önemli bir fırsat olduğunu söyleyerek, bundan sonraki çalışmalarında destek vereceğini ifade etti.