Money Aidat Borcu Sorgulama
Event Etkinlik Takvimi
Survey Anket

Web Sitemizi Nasıl Buldunuz ?

İstatislik Sayfa İstatisliği
  • Online Kişi   : 2

  • Kişisel           : 379317

  • Toplam         : 3406186

Video » İdareci ve Bürokratlar Birliği Derneği Antalya İl Temsilciliğinde Genel Başkan Yücel Can

İdareci ve Bürokratlar Birliği Derneği Antalya İl Temsilciliğinde Genel Başkan Yücel Can

Çıktı Al
2082 kez okundu
08 Mayıs 2016
İdareci ve Bürokratlar Birliği Derneği Antalya İl Temsilciliğinde Genel Başkan Yücel Can


İdareci ve Bürokratlar Birliği Derneği Genel Başkanı Yücel Can, topluma yararlı bireyler yetiştirmeyi hedef edinen ülkelerin başarı merdivenlerini daha kolay çıkacağını söyledi.

Model idareci ve bürokratları halk ile buluşturmak ve geleceğin yönetici adaylarına ışık tutmak amacı ile kurulan İdareci ve Bürokratlar Birliği Derneği’ne mensup isimler Keyfi Hisar Restorant’ta bir araya geldi. İdareci ve Bürokratlar Birliği Derneği Genel Başkanı Yücel Can, İdareci ve Bürokratlar Birliği Antalya İl Başkanı Ali Songül’ün de katıldığı yemek sonrası İdareci ve Bürokratlar Birliği Antalya Temsilciliği’nde gönüllülere seminer verdi.

DEVLET, EĞİTİM KURUMLARI VE SOSYAL DESTEK

Gönüllülerin yeni bakış açısı kazandığı seminerde, model idareci ve bürokratları halk ile buluşturmak ve geleceğin yönetici adaylarına ışık tutmayı amaç edinen Başarı Yolu Projesi’ne ilişkin bilgiler veren Yücel Can, şöyle konuştu; “Bilgi çağında artık idareci ve bürokratla oturdukları yerde her türlü bilgiye ulaşabilmektedir. Gelişen dünyada birçok alanda olduğu gibi başarılı idareci ve bürokratlar yetiştirmekte, bilimsel bilgiye ve güdüleme araçlarına sahip olunması gerekmektedir. Bunun yanında sosyal çevreden de güdüleme araçları ihtiyaçları kaçınılmazdır. Bu nedenle başarılı idareci ve bürokratlar yetiştirmek için devlet, eğitim kurumları ve sosyal destek sistemleri aynı anda sürece dâhil olmak zorundadır. Bu alanda sosyal destek sistemlerinden birisi olan İdareci ve Bürokratlar Birliği sadece koltukta oturmayan projeler yapan ve takip yapmak için kolları sıvamalıdır. Geleceğin toplumuna yararlı bireyler, yetiştirmek artık tüm ülkelerin ortak hedefi olmuştur. Bu hedefe erken ulaşan ülkeler başarı merdivenlerini daha kolay çıkacaktır. İşte bu proje bölgemizin ülkemize kazandırdığı başarılı yöneticileri halkımızla buluşturmak ve onları kendine örnek alacak yönetici ve idarecileri ortaya çıkarmayı hedeflemektedir.”

BAŞARI YOLU PARKI TAHSİS EDİLECEK

Yücel Can, tüm kamu kurum ve kuruşları, özel sektör ve sosyal destek sistemlerini kapsayan projenin birimlerine ilişkin şunları kaydetti; “İdareci ve Bürokratlar Birliği, İdareci ve Bürokratlar Birliği Antalya Temsilciliği bu projenin yürütücüsüdür. Eğitimci desteği ve mekanı Akdeniz Üniversitesi, projenin yürütülmesi esnasında okullardaki resim sergileri ve eğitim alanında gerekli desteği ise İl Milli Eğitim Müdürlüğü sağlayacak. Belediye ise uygulamanın duyurulması, tanıtımının yapılması, araç-gereç, fiziksel mekan konusunda destek ilaveten yapılacak veya mevcut bir parkı Başarı Yolu Parkı olarak tahsis edecek.”

Yücel Can, sunum sonrası katılımcıların sorularını yanıtladı. Soru-cevap bölümünün ardından İl Temsilciliğinde gönüllü olan üyelere rozetler takıldı.