Money Aidat Borcu Sorgulama
Event Etkinlik Takvimi
Survey Anket

Web Sitemizi Nasıl Buldunuz ?

İstatislik Sayfa İstatisliği
  • Online Kişi   : 1

  • Kişisel           : 381255

  • Toplam         : 3411775

Anasayfa » Bürokratlar Birliği’nden Akaydın’ a Ziyaret

Bürokratlar Birliği’nden Akaydın’ a Ziyaret

Çıktı Al
1195 kez okundu
01 Ocak 1970
Bürokratlar Birliği’nden Akaydın’ a Ziyaret


Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Akaydın’ı makamında ziyaret eden İdareci ve Bürokratlar Birliği İl Temsilcisi N. Musa KAFALI ve İl Sekreteri Arif TUNCAL ,  Antalya’nın Bürokratlar Birliği için misyonunu gerçekleştirmede çok önemli bir yer olduğunu söylediler.

Yapılan ziyarette İl Temsilcisi KAFALI “Antalya, kamu sektörü  ve özel sektördeki hizmet memnuniyetinde ve sosyal hizmetler alanında, ileri dünya standartlarını yakalamış, Türkiye’nin önde gelen şehirlerinden biridir. Antalya ‘da birçok sivil toplum kuruluşu faaliyet göstermektedir. “Toplumda bir sorun varsa, o sorunun herkes bir parçasıdır” ilkesinden hareketle bu sivil toplum kuruluşları sorunların çözümünde kendilerine düşen görevleri yerine getirmektedir. İdareci ve Bürokratlar Birliği Derneği olarak, vatandaşların kamu sektörü ve özel sektördeki  hizmet memnuniyetinin artırılmasında projeler geliştirip, hantal bürokrasiyle mücadele etmeyi amaçlıyoruz. “ dedi.

Destek Vurgulandı
İnanılan şeylerin desteklenmesini vurgulayan İl Sekreteri TUNCAL “ Sivil toplum kuruluşları desteklenmezse, varlıklarını sürdürebilmeleri mümkün değildir. Gelecek nesillere daha iyi bir Türkiye bırakmak için yatırım yapmak zorundayız. Sivil toplum kuruluşlarını desteklemek suretiyle yapmış olduğumuz bu yatırım, sosyal yatırımdır. Bu bağlamda Büyükşehir Belediyesi’nden vatandaşın hizmet alımında en büyük engel olan hantal bürokrasiye karşı geliştirilecek olan projeler için destek bekliyoruz.” dedi.

Akaydın, görüşmeden duyduğu memnuniyeti belirtip, İdareci ve Bürokratlar Birliği’ne Antalya’ya sunacağı hizmetlerden dolayı şimdiden teşekkür ederek destek sözünde bulundu.