Vefat » İDARECİ VE BÜROKRATLAR BİRLİĞİ DERNEĞİ BAŞKANI SAYIN YÜCEL CAN'IN AMCASI VEFAT ETTİ.

29 Nisan 2016

Dernek Genel Başkanımız Yücel Can'ın Amcası Mehmet Hanifi Can Elazığ'da vefat etti. Cenaze namamazı Veysel Karani Camisinde kılanarak Harput Aile Mezarlığına defnefildi.
Can Ailesi aynı caminin Taziye Evinde ve evlerinde ziyaretleri kabul ediyor.
Talep nedeniyle İdareci ve Bürokratlar Birliği Derneğinde Yönetim Kurulu Başkanı Yücel Can taziyeleri 30.04.2016 Cumartesi günü, 14.00-16.00 saatleri arasında taziyeleri kabul edip Kutlu Doğum Etkinlikleri kapsamında da program düzenlenecrktir.Merhuma rahmet dileyerek, Sayın Yücel Can'a ve merhumun yakınlarına başsağlığı ve sabırlar diliyoruz.