Anasayfa » BİZ BİRLİKTE GÜÇLÜYÜZ.

BİZ BİRLİKTE GÜÇLÜYÜZ.

17 Mart 2016
BİZ BİRLİKTE GÜÇLÜYÜZ.

İdareci ve Bürokratlar Birliği Derneği Genel Başkanı Yücel CAN; Terör şiddettir, insanlığa zarar vermektir, terörün zaferi olmaz, terörü yapan ile destekleyen aynı ölçüde suçludur. Hep dedik ve diyoruz biz birlikte güçlüyüz. Zaman birlik ve beraberlik zamanıdır. dedi.

İdareci ve Bürokratlar Birliği Derneği Genel Başkanı Yücel CAN; Büyük devletlerin başta Asya Ülkeleri, Ortadoğu Ülkeleri olmak üzere özellikle İslam Ülkelerini hedef aldıklarını, daha fazla demokrasi ve insan hakları adına müdahale edilen ülkelerin savaş ve bölünmelerle karşı karşıya geldiğini ABD ve Batılı Ülkelerin asıl maksatlarının kendi ülke çıkarlarını korumak olduğunu anlattı. Bu anlamda Türkiye’nin bölgede ve dünyada giderek yükselen bir değer ve güç olduğunu, bu durumun da birçok şekilde istenilmeyen durum olduğunu, terör örgütlerinin gerek yurt içinde ve yurt dışında emellerine ulaşılmak için devletler tarafından kullanıldığını dile getirdi.

Bürokratlar Birliği Derneği Genel Başkanı Yücel CAN; 1980 öncesi ve sonrası ASALA’nın Türkiye’nin yıllardır önünde büyük bir bela olarak terör eylemlerinde bulunduğunu, bu terörün de maalesef başta ABD ve batılı Ülkeler tarafından desteklendiğini, ASALA’nın isim değiştirerek sözde kürt halkının haklarını savunmak için terör eylemelerine hız vererek binlerce insanı şehit ederek, sakat bırakarak göçe zorlamıştır, tarihi, kültürü, insanı ve insanlığı yok etmiştir. Bu örgüt Türkiye’de PKK, dışarıda PYD, YPG olarak devam etmektedir.

Genel Başkan Yücel terör örgütünü destekleyen ve bu güne getiren şüphesiz ki işbirlikçileri, destekçileri ve hainlerdir. PKK, PYD, YPG terör örgütünü şımartan, emellerine karşı kullanan Ermeni ve Yahudi diasporası ile birlikte ABD, Rusya ve batılı Ülkelerdir. PkK2nın eğitilmesi, silah verilmesini maalesef Türkiye’nin müttefiki olan, BM ve NATO Üyeleri olan başta ABD, Rusya ve batılı Ülkeleridir.

Bu menfur hadisenin en sonuncusu maalesef Ankara’da silahlı kuvveteler mensuplarını kalleş bir şekilde hedef alarak vatandaşlarımızın şehit olmasına ve yaralanmalarına sebep olmuştur. PKK terör örgütü kadar ABD, Rusya ve BM Ülkeleri de en az bu olaydan mesuldür. Çünkü BM GK üyeleri, Türkiye'den uluslararası hukuka uygun hareket etmesini isteme konusunda anlaşmış, PKK, PYD ve YPG’yi şımartmıştır. BM, NATO; PYD'yi haklı gördü, ABD-PYD'yi destekledi ve Türkiye'de patlama oldu. Tesadüf mü, plan mı? dedi.

CAN; HDPKK demokrasi ve insan hakları için ortaya çıktı, şiddet ve vahşet ile adları ortaya çıktı. Sıkışınca demokrasi ve insan haklarının arkasına saklandılar. Bir şey olunca da hep şikâyete gittiler. Ülkesinin ekmeğini yediler ama Rusya'dan, ABD'den, Batı'dan destek aldılar. Ve Ankara’daki menfur saldırı kaçınılmaz oldu.

Can konuşmasında; Terörü ve işbirlikçilerini lanetliyoruz. Allah kahretsin. Başlarını yesin Türkiye'de olanların da, Suriye'de olanların da sorumlusu HDPKK PYD örgütlerinin ve Türkiye’de olanların hamisi ABD, Rusya, İran ve Batılı Ülkelerdir. Lanet olsun teröristlere ve işbirlikçilerine. Yaşasın zalimler için cehennem...

Ankara'daki hain terör saldırısında hayatını kaybedenlerin Mekânları cennet olsun. Allah rahmet eylesin. Milletimizin başı sağ olsun. Yaralılara Allah acil şifa versin. Hainler hiçbir zaman emellerine ulaşamayacaklar. İnşallah. Bu arada Turkiye ile YPG'yi ayni kefeye koyup terörü destekleyen ABD'yi protesto ediyor, Başbakanımızı ve Hükûmetimizi destekliyor ve takdir ediyoruz.

Bu menfur hadise hayatını kaybeden şehitlerimizi rahmetle anıyoruz, yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyoruz. Zaman ayrılık, kavga zamanı değil; birlik ve beraberlik zamanıdır. Terör hedefine, amacına ulaştı sanmasın, Bizim azmimiz, vatan, millet ve bayrağımıza olan sadakatimiz asla test edilmemelidir. Çünkü biz birlikte güçlüyüz. Bu vesile ile Genel Kurmay Başkanlığımıza, Türk Silahlı Kuvvetlerine ve milletimize baş sağlığı diliyoruz. Terörü ve terör örgütü ve işbirlikçilerini lanetliyoruz. Ruhları şad olsun dedi.