Money Aidat Borcu Sorgulama
Event Etkinlik Takvimi
Survey Anket

Web Sitemizi Nasıl Buldunuz ?

İstatislik Sayfa İstatisliği
  • Online Kişi   : 3

  • Kişisel           : 380587

  • Toplam         : 3409937

Anasayfa » 2016 YILI KONFERANLARI KONU VE KONUKLARI İLE ANLAMLI VE ÖNEMLİ

2016 YILI KONFERANLARI KONU VE KONUKLARI İLE ANLAMLI VE ÖNEMLİ

Çıktı Al
1350 kez okundu
17 Mart 2016
2016 YILI KONFERANLARI KONU VE KONUKLARI İLE ANLAMLI VE ÖNEMLİ


İdareci ve Bürokratlar Birliği üyelerine her hafta sonu birbirinden farklı zengin etkinlikler sunmaya devam ediyor…


Her hafta idareci, bürokrat, siyaset adamı, yazar, şairi konferans, sohbet veya imza gününe çağıran İdareci ve Bürokratlar Birliği Derneği genel kurul sonrası 2016 yılına Kızılcahamam Çalşıştayı ile başlayarak bu hafta önemli konu ve konuğu ile cumartesi günü saat 14.00’te kendi yerinde, Ankara’da GMK Bulvarında İdareci ve Bürokratlar Birliği Derneğinde.


Tarihin Silinmez Sayfasında 28 Şubatı Yaşayanlar ve 28 Şubatı Anlayabilmek konulu konferansın konuğu da bir o kadar önemli. 28 Şubat Döneminde 54. Refah Yol Hükümetinin önemli Bakanlarından biri; Devlet Eski Bakanı Ahmet Cemil TUNÇ…


İdareci ve Bürokratlar Birliği Genel Başkanı Yücel Can kurulduğumuz günden itibaren insan odaklı çalışmalarımızın önemli bir alanı olan eğitim ve öğretim kapsamında her hafta bir yazar, şair, idareci, bürokrat, siyaset adamı gibi önemli konu ve konuklarla sunum yapmak ve bilgilerini aktarmak üzere, konferans ve sohbete çağırıyoruz.


Bizim için konferanslar çok önemli, hizmetkâr olmak çok önemli. Bir anlamda geç de olsa 20016 kapsamında ilk konumuza başlıyoruz. Konumuz da, konuğumuz da çok önemli. 28 Şubat sadece Türkiye tarihinde değil, dünyada da üzerinde konuşulması gereken bir vakıadır ve ülkeyi birçok açıdan geri götürmüştür. Birçoğumuzun tanık olduğu 28 Şubatı yaşayan, hem de önemli bir alan olan ve askerinin mercek altında tuttuğu Vakıflar ve Dış Türkler gibi önemli alanlardan sorumlu, 28 Şubat Döneminde 54. Refah Yol Hükümetinin önemli Bakanlarından biri; Devlet Eski Bakanı Ahmet Cemil TUNÇ…


Bürokratlar Birliği Genel Başkanı Yücel Can; Derneğimizin önemli referans noktalarından biri de Hil-fu’1-Füdul ve STK’lar. Sayın Ahmet Cemil TUNÇ bu anlamda da konuğumuzdu ve verdiği mesajlar önemliydi.


Genel Başkan Yücel Can; “En az yürümeye inat etmiş bir bebek misali azimliyiz, inançlıyız, samimiyiz. Çünkü insanları seviyoruz, insana değer veriyoruz, insana hizmet etmenin kutsal bir görev olduğuna inanıyoruz. Bizim çeşitliliğimiz ayrılığımız değil, bizim zenginliğimizdir. İnsana verilen değer meşakkatli ama zevkli bir yola çıktık. Çünkü Allah bütün yarattıkları içerisinde insanı muhatap alıyor ve her şeyi insanın emrine sunuyor. O halde kâinatın en mükemmel varlığı ve hizmete layık olanı elbette insandır. Bunun için de insan değer vermek, insanlığa katkıda bulunmak, adeta bir hizmetkâr, olmak gerekir. Her şeyden önemlisi insanın kendini her yönüyle değiştirmesi, geliştirmesi gerektiğine inanıyoruz. Yani insanın kendisini tanımasına yardımcı olmak, desteklemek istiyoruz. Konferans, paneller de bunlardan birisidir. Ve bu haftanın Dost meclisinin önemli konusu ve konuğu ile 05.03.2012 Günü Ankara’da GMK Bulvarı No:36/19 Demirtepe adresimizde Kıymetli konuklarımızı bekliyoruz.” dedi.