Anasayfa » 2015 - 2018 YILLARI ARASI PLANLANAN ÇALIŞMALARIMIZ

2015 - 2018 YILLARI ARASI PLANLANAN ÇALIŞMALARIMIZ

17 Mart 2016
2015 - 2018 YILLARI ARASI PLANLANAN ÇALIŞMALARIMIZ

• İdare ve bürokrasi ile iç içe olacak çalışmalarda bulunmak, ziyaretlerde bulunmak.

• İdare edenler ile edilenler arasında etkili iletişimi sağlamak.

• İdare ve bürokraside liyakatin önemini hissettirici çalışmalarda bulunmak.

• Liyakatlin anlam kazanabilmesi için sadakat, samimiyet, hürmet, merhamet, paylaşmak gibi haslet, hassasiyet, duygu, inanç ve kültürel değerlerin kazandırılmasına yönelik çalışmalarda bulunmak.

• İdare ve bürokraside sorumluluk, hürriyet, adalet ve değer kavramları çerçevesinde çalışmalar yürütmek.

• Geçmişten günümüze idare ve bürokrasi ile ilgili çalışmalar yapmak.

• Dünya barışına, kardeşliğine katkıda bulunmak, birlik ve beraberlik kapsamında ulusal ve uluslararası düzeyde Aşure Programları düzenlemek.

• Ülkeyi yöneten idareci ve bürokratların insani değerler, demokrasi ve hürriyet kapsamında idareye katkı sağlamalarına yönelik çalışmalar yapmak.

• İdare ve bürokraside görev alan ve alacakların sadece liyakat değil insani değerler ile birlikte teknolojik imkanları da kullanabilecek seviyeye gelmesine katkıda bulunmak.

• Kurumsallaşma yolunda çalışmalarda bulunmak,

• Başlatılan eğitim programları, konferans panel seminer, bülten, dergi çıkarılması ile ilgili çalışmalarda bulunmak,

• Arge / İnovasyon çalışmlarınınyapıulması

• Tanıtım Filminin yapılması

• Derneğin kendi alanında etkinliklere yoğunlaşması

• Bürokrasi ile ilgili seminerler Görevde Yükselme Sınavlarına yönelik çalışmalar Alan çalışmaları

• Komisyonların Kurulması

• Denetim, takip, hafıza oluşturulması,

• Ortak Fikir oluşturmaya yönelik çalışmalar, sosyal sorumluluk projeleri, Sportif Etkinlikler

• Gençlik ve Kadın Kolları Yapılanması Çalışmaları

• Arşiv / Kurum Hafızası oluşturulması

• Kamu Yararına Kuruluş Statüsü, mülkiyet hususu

• Basın Yayın ve Kamu Kuruluşları Ziyaretlerine ağırlık verilmesi

• Onur Ödülleri verilmesi çalışması

• Türk Dünyası ve Balkanları da kapsayan Uluslararası Şiir Şöleni

• İl ve Kamu Temsilciliklerinin sayılarının arttırılması.

• İl temsilciliklerini daha yaygın hale getirerek işlerlik kazandırabilmek,

• Uluslararası Temsilcilikleri arttırarak işlerlik kazandırabilmek,

• Türk Cumhuriyetleri, Balkanlar başta olmak üzere dünyanın değişik yerlerinde yaşayan vatandaşlarımızla kültürel, sosyal etkinlikler vesilesiyle idari anlamda birlikteliğe vesile olacak çalışmalarda bulunmak.

• Geçmiş tarihte; Selçuklu, Osmanlı ve diğer dönemlerdeki idare ve bürokrasi ile ilgili çalışmaları günümüze taşıyarak, nesilden nesle aktarılmasında yardımcı olmak.