Money Aidat Borcu Sorgulama
Event Etkinlik Takvimi
Survey Anket

Web Sitemizi Nasıl Buldunuz ?

İstatislik Sayfa İstatisliği
  • Online Kişi   : 2

  • Kişisel           : 380577

  • Toplam         : 3409916

Anasayfa » BÜROKRATLAR BİRLİĞİNDEN SAĞLIK – SEN’E ZİYARETİ

BÜROKRATLAR BİRLİĞİNDEN SAĞLIK – SEN’E ZİYARETİ

Çıktı Al
2820 kez okundu
01 Ocak 1970
BÜROKRATLAR BİRLİĞİNDEN SAĞLIK – SEN’E ZİYARETİ


Ziyaretler ilişkileri destekler, tecrübe paylaşımı ve güç birliği ile hizmetler daha anlamlı hale gelir.


İdareci ve Bürokratlar Birliği Derneği Genel Başkanı Yücel Can,  Siirt Temsilcisi Adnan Sevgili, Sağlık Sen Genel Başkanı Metin Memiş’i Makamında ziyaret etti. Ziyarette Siirt Sağlık Sen Temsilcisi Vesim Eviz hazır bulundu.


 Bürokratlar Birliği Genel Başkanı Yücel Can;  Sendikaların, iş adamlarının, spor derneklerinin ve vakıfların STK olarak derneklere göre daha güçlü ve imkanlarının daha geniş  olduğunu; ancak Derneklerin de sadece gönüllülük esasına göre hareket ederek hizmet etmeye çalıştıklarını  vurgulayarak bu anlamda STK’larla olan ziyaretlerin ilişkileri destekleyerek tecrübe paylaşımı ve güç birliği ile hizmetlerin daha anlamlı hale geldiğini söyledi.


İdareci ve Bürokratlar Birliği Derneği Genel Başkanı Yücel Can 2009 yılında kurulmalarına rağmen idare ve bürokrasi başta olmak üzere insanlara yönelik hizmetlerde bulunduklarını ancak bu hizmetlerin hızla artması ve genişlemesi için ortak  hareket, gönül ve güç birliğine ihtiyaç duyulduğunu belirterek Bürokratlar Birliği Derneği hakkında bilgi vererek ziyaretten duyduğu memnuiyeti belirtti.


Sağlık Sen Genel Başkanı Metin Memiş'de STK'ların insanlare  yönelik genel hizmetlerde bulunduklarını, Bürokratlar Birliğinin bu anlamda hizmetlerini takdir ettiklerini, her zaman için birlikteliğe hazır olduklarını belirterek ziyaretten duyduğu memnuiyeti dile getirdi.


Bürokratlar Birliği Siirt Temsilcisi Adnan Sevgili ile Sağlık Sen Siirt Temsilcisi Vesim Eviz de  bu tür birlikteliği sağlamaya çalıştıklarını belirtti.


Heyet daha sonra Sağlık Sen Genel Başkan Yardımcısı Kemal Çırak'ı makamında ziyaret ederek karşılıklı bilgi alışverişinde bulunuldu.