Money Aidat Borcu Sorgulama
Event Etkinlik Takvimi
Survey Anket

Web Sitemizi Nasıl Buldunuz ?

İstatislik Sayfa İstatisliği
  • Online Kişi   : 1

  • Kişisel           : 380578

  • Toplam         : 3409919

Anasayfa » TÜRKİYE RAGBİ MİLLİ TAKIMI AVRUPA RAGBİ ULUSLAR KUPASI 3. GRUP ŞAMPİYONU OLDU

TÜRKİYE RAGBİ MİLLİ TAKIMI AVRUPA RAGBİ ULUSLAR KUPASI 3. GRUP ŞAMPİYONU OLDU

Çıktı Al
1127 kez okundu
01 Ocak 1970
TÜRKİYE RAGBİ MİLLİ TAKIMI AVRUPA RAGBİ ULUSLAR KUPASI 3. GRUP ŞAMPİYONU OLDU


Kafile başkanlığını, İdareci ve Bürokratlar Birliği Üyesi ve Ragbi Federasyon Başkan Vekili arkadaşımız Salim KOŞAR’ın yaptığı, Türkiye Ragbi Milli Takımı, Slovakya’nın Başkenti Bratislava’da yaptığı son iki maçını da kazanarak ve namağlup olarak Avrupa Uluslar Kupası 3. Grubu ŞAMPİYONU oldu.


20 Kasım 2013 tarihinde Azerbaycan ile yaptığı müsabakayı 31-3 kazanarak ŞAMPİYONLUĞUNU ilan eden  ve üst gruba yükselmeyi garantileyen Türkiye Ragbi Milli Takımımız
23 Kasım 2013 tarihinde Slovakya ile yaptığı müsabakayı da   55-3   kazandı.


Milli Takımız Slovakya maçının ilk yarısını da 31-3 önde tamamlamıştı. Bu sonuçlarla Türkiye 20 puanla ve namağlup olarak grubunda şampiyon oldu ve bir üst gruba yükseldi.


Görüşlerini aldığımız Salim KOŞAR, Türkiye Ragbi Milli Takımının temelinin, Federasyon Başkanı Şahin KÖMÜRCÜ ve kendisinin de yer aldığı ekip tarafından, 2011 yılında atıldığını, 2012 yılında da müsabakalara başlandığını, üstün gayretlerle kısa sürede elde edilen bu uluslararası başarıyla, tüm Avrupa’nın ve ragbi severlerin dikkatinin çekildiğini, insanımıza imkan sunulduğunda neleri başarılabileceğini bir kez daha ortaya koyması bakımından önemli olduğunu belirtti.


Çalışmalar esnasında kendilerine her kademeden önemli destek geldiğini, bunun da takımı çok olumlu yönde motive ettiğini ifade eden KOŞAR, bu önemli başarının Ülkemize hayırlı olması dileklerini paylaştı.


Biz de İdareci ve Bürokratlar Birliği olarak Ragbi Federasyonumuzu, sporcularımızı ve emeği geçenleri tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.


 

IMG_1996

IMG_1978

IMG_2092

IMG_2132

DSCF3744