Money Aidat Borcu Sorgulama
Event Etkinlik Takvimi
Survey Anket

Web Sitemizi Nasıl Buldunuz ?

İstatislik Sayfa İstatisliği
  • Online Kişi   : 2

  • Kişisel           : 382164

  • Toplam         : 3414206

Anasayfa » Şikayet etmeden, bahane aramadan ülkenin en zor şartlarında hizmet yürütülmeli..

Şikayet etmeden, bahane aramadan ülkenin en zor şartlarında hizmet yürütülmeli..

Çıktı Al
954 kez okundu
01 Ocak 1970
Şikayet etmeden, bahane aramadan ülkenin en zor şartlarında hizmet yürütülmeli..


twitter.com/burokratlarbrlg


BÜROKRATLAR BİRLİĞİNDEN ÖZGÜR’E  ve ÇİLOĞLU’NA ZİYARET…

Her nerede olursa olsun milletine tepeden değil, hizmetkâr yönetici anlayışı ve makamların geçici olduğunun farkında olunması Özgür, Çiloğlu ve Can’ın ortak vurgusuydu.

İdareci ve Bürokratlar Birliği Derneği her nereye giderse gitsin imkânlar dahilinde o ile hizmet veren idare ve bürokrasi makamlarını ziyaret ediyor. Bu kapsamda İdareci ve Bürokratlar birliği derneği Genel Başkanı Yücel Can, Antalya DSİ 13. Bölge Müdürü Turkay Özgür’ü ve ATGTV Antalya Eğitim Tesisleri İşletme Müdürü Yunus Çiloğlu’nu ziyaret etti. Her iki ziyarette de kurumlar adına personeller de hazır bulundu. Ayrıca tesisler ve hizmetler hakkında da bilgiler verildi.

İdareci ve Bürokratlar Birliği Genel Başkanı Yücel Can, İdareci ve Bürokratlar Birliği hakkında genel bilgiler vererek insana verilen hizmetin önemini anlattı. Bürokratlar Birliği Genel Başkanı Yücel Can, Hılfıl Fudül’den, Ahiler ve Loncalar Teşkilatları ile birlikte kültürel ve insani değerlerden, hassasiyet ve hasletlerden etkilenerek makamların, rakamların büyüsüne kapılarak koltuğa göre şekil almaktan öte koltuğa şekil veren, bürokrasinin her türlüsünü hiç değilse azaltarak kırmızı halıların dışına çıkan ve insanlara hizmeti kutsal sayan hizmetkâr yönetici kimliği ile Fırat kenarında bir kurt kapsa kuzuyu Adli İlahi gelir Ömer’den sorar bunu mantığı ile adalet, samimiyet, merhamet, muhabbet, sevgi ve saygı gibi hasletlerin yaşatılması ve şekilden öte insan olabilme adına makamların emanet olduğunun bilinci ile insana hizmette sınır tanımayan bir yaklaşımla geride bırakılacak bir hoş sada ile ölümsüzleşmenin söz konusu olabileceğini söyledi.

Genel Başkanı Yücel Can, Antalya’nın sadece bir tatil merkezi olmadığını, insana yönelik eğitim gibi hizmetlerden de ön plana çıktığını, İdareci ve Bürokratlar Birliği Antalya Temsilciğinin de çok güzel hizmetleri olduğunu belirtti. Can, her iki kurum adına gösterilen yakın ve sıcak ilgi ile birlikte hizmet anlayışından dolayı da DSİ Bölge Müdürü Turkay Özgür’e ve ATGTV Antalya Eğitim Tesisleri İşletme Müdürü Yunus Çiloğlu’na teşekkür etti.

Antalya DSİ 13. Bölge Müdürü Turkay Özgür, Sayın Can’ı zevkle dinlediğini, insana hizmeti ön plana alan bir anlayışın varlığından çok mutluluk duyduğunu, bu amaçla şikâyet etmeden, bahane aramadan ülkenin en zor şartları denilen yerlerde hizmet ederek şimdi de Antalya’ya geldiğini, yine aynı anlayışla şartların zorluğuna ve zamanın günün hangi saatinde olduğuna bakmadan hizmet etmeye çalıştıklarını, insanı kutsal gören ve insana hizmet eden bir anlayışın giderek hakim olduğu bir anlayıştan, insana hizmeti bir görev kabul eden tarihi ile barışık bir sivil toplum kuruluşunun varlığından haberdar olmanın da ayrı bir duyguyu yaşadığını belirtti.

Bölge Müdürü Turkay Özgür, makamların bir emanet olduğunu, bu anlamda da yanlışlara fırsat verilmemesi gerektiğini, o hizmeti ifa edenlerin de kendilerini sık sık kontrol etmeleri gerektiğini, hizmetleri yürütmek kadar şahsiyetli olmanın da önemli olduğunu vurguladı. Turkay Özgür, idare ve bürokrasiye örnek olacak davranış ve açıklamalarda bulunarak ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek konuklarına ev sahipliği yaptı.

ATGTV Antalya Eğitim Tesisleri İşletme Müdürü  Yunus Çiloğlu da özel kurumlarla yarışan kaliteli, sağlıklı ve insana hizmeti ön planda tutan bir anlayışla hizmet ettiklerini, bu anlamda idareci ve bürokratlara eğitim, konferans gibi hizmetleri en iyi bir şekilde sunabileceklerini belirterek İdareci ve Bürokratlar Birliği derneği genel başkanının ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Bürokratlar Birliği Genel Başkanı Yücel Can da ATGTV’nin eğitim gibi bir hizmeti yerine getirmekle birlikte yormadan aynı zamanda dinlenebilecek, tatil yapılabilecek nezih bir ortama sahip olduğunu belirterek, ATGTV Antalya Eğitim Tesisleri Müdürü Yunus Çiloğlu’na hizmet anlayışı nedeniyle teşekkür etti.

antalya_dsi