Money Aidat Borcu Sorgulama
Event Etkinlik Takvimi
Survey Anket

Web Sitemizi Nasıl Buldunuz ?

İstatislik Sayfa İstatisliği
  • Online Kişi   : 3

  • Kişisel           : 382113

  • Toplam         : 3413782

Anasayfa » Türkiye' de yol yapmaktan çok bürokratik işlemleri sürüyor

Türkiye' de yol yapmaktan çok bürokratik işlemleri sürüyor

Çıktı Al
974 kez okundu
01 Ocak 1970
Türkiye' de yol yapmaktan çok bürokratik işlemleri sürüyor


twitter.com/burokratlarbrlg


Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, "Türkiye'de yol yapmaktan çok bürokratik işlemleri sürüyor" dedi.

Dikili Salihleraltı Yolu ve Bayburtlu Hasan Şentürk Camisinin açılış törenlerine katılan Yıldırım, burada yaptığı konuşmada, 30 yıldan bu yana yapılmayan Salihleraltı Yolu ile ilgili durumdan 2011 yılının mayıs ayında Kuzey Ege Çandarlı Limanının temelini atmak üzere geldiklerinde haberdar olduklarını söyledi.

İlçe halkının bu konudaki talebini değerlendirdiklerini ifade eden Bakan Yıldırım, "Ahaliyle sohbet ederken, söze ilk başladıklarında bana şunu söylediler. 'Sayın Bakanım önümüzde seçim var herkes geldi gitti şimdi sıra sizde. Gelen herkes sözler verdi ne sözler yerine geldi ne de giden geriye geldi. Burada Salihler köyünün altıda 25 bin civarında yazlık var, siteler var. Gelin oradaki bu sitelerin yolunu bir görün' dediler. Görmeme gerek yok siz ne isterseniz o dedim. Yol belediyenin sorumluluğunda onun için yapılmamış belediye yapamayınca bunun ceremesini vatandaş mı çekecek. Vatandaş belediye başkanını neden seçiyor. İşini yapsın hayatını kolaylaştırsın diye seçiyor" diye konuştu.

Yıldırım, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Türkiye'nin her tarafında dağları delerek viyadükler yaparak yollar yapmışız. 15 kilometrelik Salihleraltı Yolunu mu yapamayacağız. Dikili Salihleraltı Yolunun yapım süresinden fazla bürokratik işlemleriyle uğraştık. Türkiye'de yol yapmaktan çok bürokratik işlemleri sürüyor" dedi.

binali