Money Aidat Borcu Sorgulama
Event Etkinlik Takvimi
Survey Anket

Web Sitemizi Nasıl Buldunuz ?

İstatislik Sayfa İstatisliği
  • Online Kişi   : 5

  • Kişisel           : 382114

  • Toplam         : 3413786

Anasayfa » Bürokratlar Birliği “Mısır İçin Direniş, İnsanlık İçin Diriliş Mitingi"ni destekliyor.

Bürokratlar Birliği “Mısır İçin Direniş, İnsanlık İçin Diriliş Mitingi"ni destekliyor.

Çıktı Al
962 kez okundu
01 Ocak 1970
Bürokratlar Birliği “Mısır İçin Direniş, İnsanlık İçin Diriliş Mitingi"ni destekliyor.


 twitter.com/burokratlarbrlg 


Mısır'da seçimle iş başına gelen hükümete destek veren sivil vatandaşların üzerine ateş açan darbecilerin insanlık dışı uygulamalarına 'dur' demek için yüz binler Başkentte Sıhhiye Meydanı'nda "Mısır İçin Direniş, İnsanlık İçin Diriliş" mitingi düzenleyecek. Bürokratlar Birliği Genel Başkanı Yücel Can; mitingi desteklediklerini ve herkesi bu zulmün durması için herkesi mitinge davet ettiklerini söyledi.

Mazlum Mısır Halkıyla Dayanışma Platformu,  Mısır'da demokrasi isteyen mazlum halka kurşun sıkan zalim darbe yönetimini protesto etmek ve katliamlara "dur" demek için buluşuyor.  Platform, 24 Ağustos Cumartesi günü saat 16.00'da Sıhhiye Meydanı' nda miting düzenleyecek.  İdareci ve Bürokratlar Birliği Derneği olarak Tüm Sivil Toplum Kuruluşlarını ve vatandaşlarımızı Mısır'da insanlığın katledilmesine tepki göstermeye davet ediyoruz.

Ayrıca Doğu Türkistan'da soydaşlarımıza katliam yapan islam düşmanı ÇİN,Suriye'de kendi halkını katleden Beşar Essad, Mısır'ın Firavunu SİSİ, Myanmar' da azınlık müslümanları öldüren Budistler... İslam coğrafyası kan ağlıyor. Bu vesile ile biz bir olmalıyız. Tepkisiz kalmayınız.. Gündem oluşturmaya devam ediniz..

DÜNYANIN NERESİNDE ZULÜM VARSA BİZ MİLLET OLARAK TEPKİMİZİ VE DURUŞUMUZU GÖSTERMELİYİZ...

katliam aa suriye myanmar turkistan misir2