Money Aidat Borcu Sorgulama
Event Etkinlik Takvimi
Survey Anket

Web Sitemizi Nasıl Buldunuz ?

İstatislik Sayfa İstatisliği
  • Online Kişi   : 4

  • Kişisel           : 382149

  • Toplam         : 3414164

Anasayfa » BİRLİKTELİK İFTARI

BİRLİKTELİK İFTARI

Çıktı Al
998 kez okundu
01 Ocak 1970
BİRLİKTELİK İFTARI


BÜROKRATLAR BİRLİĞİNİN İFTARINDAKİ ORTAK VURGU BİRLİKTELİK OLDU.

 

 

İdareci ve Bürokratlar Birliği Derneğinin ilk iftarına katılım yoğundu. Davete icabet eden misafirlerin memnun olduğu iftar programında vurgu yapılan noktalar ve temenniler de iftar kadar anlamlıydı.
Bürokratlar Birliğinin Başkentte TCDD Kule Havuzlu Bahçe Lokantasında düzenlenen ilk iftar programına Başbakanlık, TBMM, Sayıştay, KDK, Bakanlıklar, üniversiteler gibi resmi kuruluşlar, sendikalar, özel kuruluşlar, sivil toplum kuruluşları, işadamları, idareciler, bürokratlar, siyaset adamları, basın mensupları İdareci ve Bürokratlar Birliği Derneği Yönetim Kurulu ve Üyeleri ile değişik kesimlerden misafirler katıldı. Yemek sonrası sohbetler yapılarak birlik, beraberlik ve dayanışmanın önemi vurgulandı.

Programın sunuculuğunu yapan Cüneyt Gündoğdu “ 2009 yılında kurulan Bürokratlar Birliğinin zor şartlarda samimi bir şekilde ulusal ve uluslararası düzeyde hizmetlerde bulunduğunu, projelere imza attığını belirterek programa katılamayanların mesajlarını takdim ederek konuşmalarını yapmak üzere İdareci ve Bürokratlar Birliği Derneği Genel Başkanı Yücel Can’ı takdim etti.

İdareci ve Bürokratlar Birliği Derneği Genel Başkanı Yücel Can, Derneği ve Şahsı adına bir ilk olan iftar programı ile nezih bir ortamda güzel insanlarla birlikte olmanın mutluluğunu yaşadıklarını ve teşriflerden dolayı da duyduğu memnuniyeti belirterek hoş geldiniz dedi.

Bürokratlar Birliği Derneği Genel Başkanı Yücel Can; Ramazanın birçok güzel yönü bulunduğunu, bu güzelliklerden istifade etmenin huzurunu yaşadıklarını, insani hasletlerin bu ayda daha çok ön plana çıktığını, birlik, beraberlik ve kardeşliğin bu ayda pekişmeye vesile olduğunu, bu güzel nimetleri veren Allaha şükretmek gerektiğini, dünyanın dört bir yanında tüm insanların, özellikle İslam coğrafyasındaki kardeşlerimizin de bu nimetlerden faydalanmasını temenni ettiğini, onları da unutmamak gerektiğini; açlık, yokluk, hastalık, zulüm, ölüm, kan ve gözyaşının bir an önce bitmesini temenni ederek kardeşlikte sınır tanınmaması gerektiğini belirtti.

Dernek Başkanı Yücel Can, bir başka önemli konuya dikkat çekerek birlik, beraberlik gibi hususların çok önemli olduğunu dolaysıyla aramıza konulacak her türlü ayrılık, gayrılık, bölünme, fitne ve husumete karşı uyanık ve duyarlı olunması gerektiğine dikkat çekerek Biz birlikte güçlüyüz dedi.

Başkan Yücel Can; Yüce yaratıcının insanı kainatın halifesi olarak muhatap aldığını, dolayısıyla insanın önce kendisinden başlayarak etrafını idare etmesinin, insanlarla huzurlu bir şekilde bir arada olmasının, yöneticilerin de hizmetkar yönetici edasıyla hareket etmeleri gerektiğini, insanların işlerinin bürokrasi gibi engellerle kesilmemesi gerektiğini, makamların, rakamların, koltukların, kırmızı halıların insanlar arasında uçuruma vesile olmaması gerektiğini, samimiyet, muhabbet, sevgi vefa gibi manevi iklimin, değerlerin çok önemli olduğunu, haysiyet makamı kadar hiçbir makamın haysiyet makamından önde olmadığını, adeta yolculuk halinde olan dünyanın da, sadece bir kişinin bile burnun kanamasını istemediklerini anlattı.

İdareci ve Bürokratlar Birliği Derneği Genel Başkanı Yücel Can, yemek duası sonrası bütün masaları dolaşarak herkesle tek tek ilgilendi. Konukların mutlu olmasından duyduğu memnuniyeti belirten Can, böyle bir birlikteliğe vesile olan Komsa Yapıya teşekkür etti.

Can, ramazan bittikten sonra da bu güzelliklerin yaşatılması gerektiğini, bu anlamda Maraş’tan Bir Haber Geldi Kitap Toplama, Kardeşlik Sınır Tanımaz, Hayrınıza Vesile Oluyoruz gibi projeleri hala devam ettirdiklerini, birlikte yönetme ve hareket için herkesin fikir ve desteklerine ihtiyaç duyduklarını belirtti.

DSC_9453 DSC_9468 DSC_9470 DSC_9496 DSC_9498 DSC_9502 DSC_9523 DSC_9535 DSC_9566