Money Aidat Borcu Sorgulama
Event Etkinlik Takvimi
Survey Anket

Web Sitemizi Nasıl Buldunuz ?

İstatislik Sayfa İstatisliği
  • Online Kişi   : 5

  • Kişisel           : 380788

  • Toplam         : 3410299

Anasayfa » BÜROKRATLAR BİRLİĞİ HAYIRLI OLSUN ZİYARETİNDE…

BÜROKRATLAR BİRLİĞİ HAYIRLI OLSUN ZİYARETİNDE…

Çıktı Al
1191 kez okundu
01 Ocak 1970
BÜROKRATLAR BİRLİĞİ HAYIRLI OLSUN ZİYARETİNDE…


BÜROKRATLAR BİRLİĞİ HAYIRLI OLSUN ZİYARETİNDE…

 Önemli olan emaneten verilen geçici makamlarda kalıcı hizmetle ölümsüz olabilmektir.

 İdareci ve Bürokratlar Birliği Derneği ziyaretler kapsamında TRT Genel Müdür Yardımcısı Zeki Çiftçiyi makamında ziyaret etti.

Bürokratlar Birliği Derneği Genel Başkanı Yücel Can, hizmet yeri her nere olursa olsun önemli olan emaneten verilen geçici makamlarda kalıcı hizmetle ölümsüz olabilmektir. Yani gönüllerde yaşamaktır. Makamların büyüsünden etkilenmemek, makama gör şekil almadan makama şekil vermektir. Vizyonu, misyonu, hassasiyetleri olan idareci ve bürokratlara sahip olmak, yönetilenlere uzak kalmamak, kapıları kapatmamaktır. Bu anlamda yapmış olduğumuz ziyaret önemlidir, anlamlıdır, hayırlı olsun. Dernek olarak bu hususu kendimize dert ediniyoruz.” dedi. Daha sonra da Dernek Genel Başkanı Yücel Can Bürokratlar Birliği hakkında Sayın Zeki Çiftçi’yi bilgilendirdi.

Ziyaretten oldukça memnun olan TRT Genel Müdür Yardımcısı Zeki Çiftçi, idare ve bürokraside ki hizmetleri en iyi şekilde TRT'de yürütmeye çalıştığını, bu tür güzel hizmetleri desteklediğini söyledi.

Bürokratlar Birliği Yönetim Kurulu Üyeleri Nurettin Nalbant, Satılmış Açıksöz, Cemalettin Söğüt ve Fatih Çapar’ın katıldığı ziyaret programı Bürokratlar Birliği Derneği Genel Başkanı Yücel Can’ın anlamını ifade ettiği rozeti TRT Genel Müdür Yardımcısı Zeki Çiftçi’ye takdimi ile sona erdi.

[gallery ids="1949,1950,1951,1952,1953,1954,1955,1956,1957,1958,1959,1960"]