Money Aidat Borcu Sorgulama
Event Etkinlik Takvimi
Survey Anket

Web Sitemizi Nasıl Buldunuz ?

İstatislik Sayfa İstatisliği
  • Online Kişi   : 7

  • Kişisel           : 380868

  • Toplam         : 3410431

Anasayfa » Prof Dr. Ünsal Ban:Gezi parkı olayları ekonomiye zarar veriyor

Prof Dr. Ünsal Ban:Gezi parkı olayları ekonomiye zarar veriyor

Çıktı Al
1205 kez okundu
01 Ocak 1970
Prof Dr. Ünsal Ban:Gezi parkı olayları ekonomiye zarar veriyor


İDARECİ VE BÜROKRATLAR BİRLİĞİ’NDEN THK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ ÜNSAL BAN’A ZİYARET

İdareci ve Bürokratlar Birliği Yönetim Kurulu Başkanı YÜcel CAN ve Yönetim Kurulu Üyeleri Türk Hava Kurumu Üniversitesi Rektörü Prof Dr Ünsal BAN'ı zirayet etti.

Yapılan ziyarette Yücel CAN, ülkemizde son yıllarda sivil havacılığın büyük bir ivme yakaladığını belirterek, THK Üniversitesi’ nin varlığının bu sürece önemli bir katkı sağlayacağını belirtmiştir. Ünsal Ban’a dernek rozeti takan Can, söyle devam etti “Bürokratlar Birliği olarak halkın sorunlarına çözüm olmak, ülkemizi çağdaş standartlarda temel hak ve hürriyetlere saygılı bir hala getirmek için farklı projeler yürütüyoruz. Bundan sonraki süreçte sizlerin akademik anlamdaki destekleriniz bizleri memnun edecektir” dedi.

Gezi parkı olayları ekonomiye zarar veriyor

Bir saati aşkın süren görüşmede gündem Gezi Parkı olaylarının ekonomiye verdiği zarardı. Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan THK üniversitesi Rektörü Ünsal BAN şunları söyledi.

“Türkiye son dönemde yaşanan olaylarda ekonomik olarak uluslarası piyasa aktörleri tarafından zarara uğratılmıştır. Geçtiğimiz haftada gerçekleşen işlemlere baktığımızda Citibank ve Deutchse Bank karşılıklı alım-satım yaparak pozisyonlarını kaybetmeden Bist’de olumsuz dalgalanmalar yaratmışlardır. Bu da sürecin arkasındaki faiz lobisinin etkisini açıkça ortaya koymaktadır.”

Prof Dr. Ünsal Ban, Türkiye’de birçok dernek olduğunu, bu derneklerin etkin faaliyetler yürütemediklerini bu yüzden amacına uygun amaçlar gerçekleştiremediklerini söyledi. Rektör Ban ayrıca İdareci ve Bürokratlar derneğini misyon itibari ile anlamlı bulduğunu, Türkiye’nin bürokrasisinde çok önemli  sivil toplum ayağını doldurduğunu , Bu yüzden böyle anlamlı misyon edinmiş bir dernek ile üniversite olarak ta işbirliği içerisinde olacaklarının sözünü verdi.

Öte yandan gösterdiği duyarlılıktan dolayı plaket takdim eden idareci ve Bürokratlar Birliği Başkanı Yücel CAN ise Türkiye’de ve Dünya’da giderek havacılık alanında önemini artıran THK üniversite ile işbirliği yapmanın kendileri içinde önemli bir sorumluluk olduğunu belirtti.

 

1 2 3 7