Money Aidat Borcu Sorgulama
Event Etkinlik Takvimi
Survey Anket

Web Sitemizi Nasıl Buldunuz ?

İstatislik Sayfa İstatisliği
  • Online Kişi   : 8

  • Kişisel           : 380845

  • Toplam         : 3410394

Anasayfa » Bilim Kültür Spor Kongresi

Bilim Kültür Spor Kongresi

Çıktı Al
1153 kez okundu
01 Ocak 1970
Bilim Kültür Spor Kongresi


I. Uluslararası Bilim Kültür ve Spor Kongresi - II. Uluslararası Halk Oyunları Kongresi
Antalya, Kemer / 30 Ekim - 1 Kasım 2013 -

http://www.iscs-conference.org/index-TR.php



"Sosyal Değişim: Sosyal Bilimler Işığında Toplumu Yeniden Düşünmek"

Değerli bilim adamları,


İkinci kez Uluslararası kongremizi sizlere duyurma olanağı yakalamaktan büyük bir memnuniyet duyuyoruz.


Geçen yıl Ankara'da 24 ülkeden 120'ye yakın bilim adamının katıldığı ilk kongremizin ardından, bu yıl çok daha güçlü bir organizasyonla karşınıza çıkıyoruz. Ayrıca bu yıl ikincisi yapılan Uluslararası Halk Oyunları Kongresini de etkinliğimize katarak, bilimsel etkinliklerin uygulamalı etkinliklerle de desteklenmesini ümit ediyoruz.


Bu çerçevede başta Türkiye Halk Oyunları Federasyonu, Türkiye Herkes İçin Spor Federasyonu, Türkiye Bocce Bowling ve Dart Federasyonu ve İdareci Bürokratlar Birliği olmak üzere çok sayıda kurum ve sivil toplum kuruluşunun desteğini alarak, bilimsel temelli kongremizin son derece zengin bir kültür, spor ve rekreasyon uygulamasına da dönüşmesini planlıyoruz.


Bu etkinlikler için seçtiğimiz Kongre yeri, mevsimin en güzel dönemini yaşayan maviyle yeşili buluşturan Kemer sahilleri olacak. Oldukça iddialı kongre ücretleri ile, sadece bilimsel/uygulamalı bir etkinliğe katılmakla kalmayacak, turizm sezonunun sonunu da dinlenerek değerlendirme olanağı yakalayacaksınız.


Kongremize Sözel, Poster ve Sanal sunumlarla katılabileceğiniz gibi, sadece izleyici/katılımcı olarak da etkinliklerimizin bir parçası olabilirsiniz. Ayrıca üniversiteler, enstitüler, STK'lar ve ilgili tüm kurumlar, kongremiz bünyesinde özel oturumlar, konferanslar, çalıştaylar, seminerler, sergi, vb etkinlikler düzenleme olanağı da bulabilecektir.


Bunların yanı sıra kongremizde sunulan tüm bildiriler, saygın uluslararası hakemli dergilerde TAMAMEN ÜCRETSİZ olarak yayınlanma olanağı bulacak. Ayrıca uygun bildirilerden oluşan bir derleme kitap da Uluslararası saygınlığı olan bir yayınevi tarafından basılacak. Kongremize destek veren dergilerin içerisinde yer aldığı başlıca indeksler;


EBSCO (U.S.) Index Copernicus (Poland) Ulrich's Periodicals Directory (ProQuest, U.S.) JournalTOCS (UK) PKP Open Archives Harvester (Canada) Bielefeld Academic Search Engine (Germany) Elektronische Zeitschriftenbibliothek EZB (Germany) SCI-Edge (U.S.) Open J-Gate (India) OCLC WorldCat (United States) Universe Digtial Library (Malaysia) NewJour (Georgetown University Library, U.S.) İSAM (Turkey) Arastirmax (Turkey) Turk Egitim Indeksi (Turkey) ASOS (Turkey) Google Scholar. Ve diğerleri...


Lütfen kongre sitemizi (http://www.iscs-conference.org/index-TR.php) ziyaret ederek, kongremizin konusu, tarihleri, ücretleri ve yeri ile bilgi alınız. Takip eden duyurularımızı almak için sitemize kullanıcı kaydı yapınız. Öneri, istek, teklif ve bilgilendirme için bizimle iletişime geçiniz.


Bu vesileyle ilginize teşekkür eder, kongremize destek sağlamanız temennisiyle selam ve saygılarımızı sunarız.

Kongre Eşbaşkanları
Prof. Dr. Erdal ZORBA
Prof. Dr. Musa YILDIZ

Kongre Sekreteri
Dr. Mutlu TÜRKMEN