Money Aidat Borcu Sorgulama
Event Etkinlik Takvimi
Survey Anket

Web Sitemizi Nasıl Buldunuz ?

İstatislik Sayfa İstatisliği
  • Online Kişi   : 3

  • Kişisel           : 380822

  • Toplam         : 3410355

Anasayfa » Kardeşlik Sınır Tanımaz

Kardeşlik Sınır Tanımaz

Çıktı Al
1077 kez okundu
01 Ocak 1970
Kardeşlik Sınır Tanımaz


[gallery link="file" columns="2" orderby="title"]

KARDEŞLİK GENİŞLEYEREK PERÇİNLEŞİYOR.

İdareci ve Bürokratlar Birliği Derneğinin ülkemize gelen Adana ve çevresindeki Suriyeli Mültecilere yönelik Kardeşlik Sınır Tanımaz Kampanyası genişleyerek devam ediyor. Kardeşlik Sınır Tanımaz Kampanyası genişlemesi ve kalıcılığı ile dikkat çekiyor.

Konu ile ilgili bilgi veren İdareci ve Bürokratlar Birliği Derneği Genel Başkanı Yücel Can, Kardeşlik Sınır Tanımaz Kampanyası kapsamında başlatılan yardım çerçevesinde Ankara ve İstanbul İl Temsilcisi Seydi Çalışkan’ın gayretleriyle önce her türlü giyecek, ayakkabı, bebek bezinin toplanarak Adana İdareci Bürokratlar Birliği Temsilcisi Salih Güngen aracılığı ile Adana’daki Suriyeli Mültecilere dağıtılmıştır. Merkezi Ankara’da bulunan Yerel Yönetimler Eğitim Derneği, Damat Twin. A101 Marketler Zinciri

Adana Şubesinin verdiği gıda çeki de ailelerin markete gelmeleri suretiyle yine Adana Temsilcimiz Salih Güngen’in koordinasyonu ile ailelere teslim edilmiştir.

Kampanyanın kalıcı ve etkili bir şekilde devam ettiğini belirten Bürokratlar Birliği Derneği Genel Başkanı Yücel Can, Adana Temsilcisi Salih Güngen’in aile olarak bizzat Suriyeli mültecilerle ilgilendiğini ve kadirşinas Adanalıların desteklerinin de çok anlamlı olduğunu söyleyerek Adana Temsilcisi Salih Güngen ile işbirliği ve koordineli bir şekilde çalıştıklarını Adana Temsilcisi Salih Güngen’in devam eden hizmetlerle ilgili şu bilgileri verdiğini söyledi.

Adana İdareci ve Bürokratlar Birliği Derneği olarak Nisan ayı içerisinde İstanbul’dan A101 ve Aydın Örmenin Sahibi Sayın Yaşar AYDIN vasıtasıyla Suriyeli yardıma muhtaç kardeşlerimiz için bir kamyon yatak, baza, elbise dolabı, televizyon, buzdolabı ve çeşitli giyim eşyası gönderilmiştir. Burada depo tutarak bizzat arkadaşlarla beraber ev ev dolaşarak gerçek ihtiyaç sahiplerini belirleyip daha sonra gelecek pikaplara yüklenerek bizzat evlerine kadar yardımlar teslim edilmiştir. Mültecilerin kederli gönüllerine biraz olsun su serpmek dertlerine ve kederlerine ortak olmak için ayrıca yine A101 Mağazalarında market ve gıda ihtiyaçlarını gidermek için 5000 TL hediye çeki aynı mağazadan gönderilmiş olup iktisatla hakiki ihtiyaç sahiplerine, hem Suriyeli hem de ihtiyaç sahibi Adanalı Kardeşlerimize bir grup kurup yardımlar kısım kısım verilmektedir.

Yakın zamanda yine Sayın Yaşar Aydın bir kamyon daha ev eşyası ve kıyafet göndereceğini söylemektedir. Bu yardımlar gelince inşallah onları da dağıtacağız.

Ayrıca Damat Twin sahiplerinden Sayın Hüseyin ORAKÇI Damat Twinden otuz erkek kıyafeti göndermiş olup bu yardımlar da ihtiyaç sahiplerine dağıtılmıştır. Bu konuda başta İdareci ve Bürokratlar Birliği Derneği Genel Başkanımızın, Yönetim Kurulu Üyelerimizin, üyelerimizin, temsilciliklerimizin, duyarlı işadamlarımızın, sivil toplum kuruluşlarının, hayırseverlerimizin ciddi katkıları var. Allah bütün sebep olanlardan razı olsun. Bu fedakâr kardeşlerimiz, mazlumların çok hayır dualarını alıyor. Rabbim, dünya ve ahirette onları da sevindirsin hayırlarını kabul etsin. Amin...