Money Aidat Borcu Sorgulama
Event Etkinlik Takvimi
Survey Anket

Web Sitemizi Nasıl Buldunuz ?

İstatislik Sayfa İstatisliği
  • Online Kişi   : 2

  • Kişisel           : 380773

  • Toplam         : 3410280

Anasayfa » BİRLİĞE ADIM ADIM

BİRLİĞE ADIM ADIM

Çıktı Al
1060 kez okundu
01 Ocak 1970
BİRLİĞE ADIM ADIM


BİRLİĞE ADIM ADIM


Geleceğin idareci ve bürokrat adayları İdareci ve Bürokratlar Birliğini ziyaret etti.

Yönetim Kurulu ve Ankara Temsilcisi satılmış Açıksöz'ün de hazır bulunduğu toplantıda çocuklarala güncel konular, gelecek, eğitim ve öğretim konularınada sohbet edildi. Gelecek ile ilgili oldukça olumlu mesajlar veren ve bu anlamda kendilerine güvenen çocuklar elbetteki eğitim ve öğretimin kendileri için çok önmeli olduğunu ancak eğitim ve öğretimin çok dar kalıplar arasında algılanması gerektiğini ve kendilerinin de katılımcı bir anlayışla hareket edilemesi gerektiğini, çünkü geleceğin büyükleri olduklarını söylediler.


İdareci ve Bürokratlar Birliği Derneği Genel Başkanı Yücel Can, bazı kalıplaşmış fikirlerin yıkılmasını hep söylediklerini bunun için Dernek olarak yediden yetmişe değil doğumdan ölüme, hatta doğum öncesinden ebediyete kadar insan ve insanın mutlu olmaları için uğraştıkları, bu nedenle de genç gikirlerin ve geçlerin idareci ve bürokratlar birliğinin vaz geçilmez unsurları olduklarını, biryandan çocuk ve gençler; diğer yandan da tecrübelire... Başarı ve mutluluk da bütün ile elde edilir. Bu tür davetlerin kendilerini şevklendirdiğini belirten Can, çocukların bilinçli ve duyarlı halinden mutlu olduğunu ve gelecekten de umutlu olduğunu söyledi.


Bürokratlar Birliğinde çocuklara yönelik program sonrası kitap hediye edilere, ikramlarda bulunuldu. Programa aynı zamanda konuklar da iştirak etti.


ANKARA TEMSİLCİLİĞİNDEN ZİYARET...


İdareci ve Bürokratlar Birliği Derneği Ankara Temsilcisi Satılmış Açıksözden Hemşeri derneklerine ziyaret.


Bürokratlar Birliği Ankara Temsilcisi Satılmış Açıksöz Hemşeri Derneklerinden Elazığ Harput Kültür derneğini ziyaret etti. Derneklerinin, sivil toplum kuruluşlarına ve hemşeri derneklerine önem verdiğini bu anlamad daha önce de Elazığ Harput Kültür Derneğini ziyaret ettiklerini, Harput Kültürünün ülkemiz ve dünya kültürüne çok katkı olduklarını söyledi.

Elazığ Harput Kültür Dernek Başkanı Süleyman Kürklüoğlu da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Bürokratlar Birliğini takdirle izlediklerini ve çalışmalarını takdirle karşıladıklarını ve örnek aldıklarını söyledi.

daha sonra yöresel ikram ve kültür sohbeti  kürşübaşı ile sona erdi.



[gallery link="file" columns="2" orderby="title"]