Money Aidat Borcu Sorgulama
Event Etkinlik Takvimi
Survey Anket

Web Sitemizi Nasıl Buldunuz ?

İstatislik Sayfa İstatisliği
  • Online Kişi   : 3

  • Kişisel           : 380856

  • Toplam         : 3410409

Anasayfa » İBB DER KARDEŞ DERNEK BADER’İN ORGANİZASYONUNDA

İBB DER KARDEŞ DERNEK BADER’İN ORGANİZASYONUNDA

Çıktı Al
1154 kez okundu
01 Ocak 1970
İBB DER KARDEŞ DERNEK BADER’İN ORGANİZASYONUNDA


İBB DER KARDEŞ DERNEK BADER’İN ORGANİZASYONUNDA

Bürokratlar Birliği Derneği, Bürokrat Ankaralılar Derneği Ankara Ticaret Odası kokteyl salonunda bir araya geldiler.

Ankaralı bürokratların yoğun ilgi gösterdiği toplantıya Ankara Milletvekili Emrullah İşler, İdareci ve Bürokratlar Birliği Derneği Genel Başkanı Yücel Can ile Ankara Temsilcisi Satılmış Açıksöz ve idareciler katıldı.

Kısa bir sinevizyon gösterisi ile başlanan toplantıya derneğin kuruluş amacı anlatılarak Ankara'nın unutulan ya da unutulmaya yüz tutmuş değerlerini yeni nesillere anlatmak Ankara'ya hizmet etmiş önemli isimleri Ankaralıyı tanıtmak denildi.

Açılış konuşmasını yapan dernek genel başkanı Mustafa Cantürk ise Ankaralı hemşerilerimizi buluşmaya kaynaşmaya çağırdık yük olmadınız yol oldunuz hoş geldiniz vefalar getirdiniz dedi.

Mustafa Cantürk bu güzel toplantının kutlu doğum haftası ile aynı güne gelmesi çok güzel bir tesadüf diyerek oğuzların 24 boyunu barındıran Oğuz şehri Oğuzlar diyarı, erenler mekanı, milli mücadelenin kahramanı, Cumhuriyetin başkentidir diyerek ülke hizmetin de bulunan iyi yetişmiş vizyon sahibi bürokratlarımız birbirini tanımıyor hemşerilerimizi birbirleriyle tanıştırmak amacıyla bu derneği kurduk dedi. Cantürk, böyle anlamlı bir programda Kardeş Sivil Toplum Kuruluşları adına güzel hizmetler yapa, ortak hareket etmekten zevk aldığımız İdareci ve Bürokratlar Birliği gibi Dernekler de Bizleri yalnız bırakmadılar, davetimize icabet ettiler. Kaldı ki her iki Derneğe de üye olan arkadaşlarımız var, ortak yönlerimiz var.

İdareci ve Bürokratlar Birliği Derneği Genel Başkanı Yücel Can da Ankaralılar adına düzenlenen bu organizasyonun geç ama güzel bir organizasyon olduğunu Ankara’nın Başkent olması ve tarihi önemi ile birlikte güzel insanları var. Her şeyden önce Ankaralılar ev sahibi. Dolayısıyla öncelikleri var, hak da ediyorlar. Sayın Başkanın da ifade ettiği gibi ortak yönlerimiz var. Bu ortak yönlerin başında isim benzerliği ile hizmeti ibadet aşkıyla yapanlar var. Bu faaliyetin hayırlı hizmetlere vesile olmasını temenni ediyorum.

ATO başkanı Salih Bezci ise yaptığı konuşmada ''bizim gençliğimizde odacı, temizlikçi, hep Ankaralı olurdu şimdi ise birçok yerde başarılı çalışkan bürokratlarımız hemşerilerimiz var diyerek ATO olarak yaptıkları ve yapmakta oldukları hizmetleri anlattı.