Money Aidat Borcu Sorgulama
Event Etkinlik Takvimi
Survey Anket

Web Sitemizi Nasıl Buldunuz ?

İstatislik Sayfa İstatisliği
  • Online Kişi   : 2

  • Kişisel           : 380894

  • Toplam         : 3410478

Anasayfa » Sırdadışı Bir Etkinlik...

Sırdadışı Bir Etkinlik...

Çıktı Al
1016 kez okundu
01 Ocak 1970
Sırdadışı Bir Etkinlik...


 

YAŞLILAR VE İDARECİ VE BÜROKRATLAR BİRLİĞİ MEDYA CUP’A RENK KATTI.

Bürokratlar Birliği ve Yaşlılarımız aynı takımda yer aldı.

Bocce, Bowling ve Dart Federasyonu tarafından organize edilen 3.Medya Cup Turnuvasının organizasyonunu bu sene Gençlik ve Spor Bakanlığı, Bürokratlar Birliği, Ankara Büyükşehir Belediyesi, Joyland Oyun Merkezi, Kızılcahamam Yaşlı ve Bakım Merkezinde kalan Büyüklerimiz, Yaşlılarımız Atlantis AVM ile yürütülen turnuvada 3. Medya Cup'ta ise basın mensupları ile yaşlılarımız bir araya geldi.

Kızılcahamam Yaşlı Bakım Merkezinde kalan Büyüklerimizi, Yaşlılarımızı Bürokratlar Birliği Genel Başkanı Yücel Can, Joyland Oyun Merkezi İşletmecisi Fikret Gök, Bocce, Bowling ve Dart Federasyonu Yönetim Kurulu Üyeleri karşıladı. Günün anlam ve önemine binaen Yaşlılarımız ile ilgilenerek ikramlarda bulunuldu.

Bocce, Bowling ve Dart Federasyonu Genel Başkanı Ahmet Recep Tekcan, Yaşlılarımız ve Bürokratlar Birliği Başkanı Yücel Can’ın konuşmaları sonrası turnuva başladı. Turnuvada iki takımla Yaşlılarımız ve Bürokratlar Başkanı Yücel Can aynı takımda yer aldılar.

Yaşlılarımızın ilgi ve oyundan oldukça memnun oldukları gözlendi. Huzurevinde kalan Yaşlılar bugünün düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür ederek, her ihtiyaçlarının karşılandığını ama ihtiyaç duydukları ilginin devamından mutlu olacaklarını söylediler.

Bocce, Bowling ve Dart Federasyonu Genel Başkanı Ahmet Recep Tekcan tarafından teşekkür konuşması yapılarak sosyal sorumluluk bilinci ile korunmaya, bakıma, yardıma muhtaç çocuk ve yaşlıların katılımları ile bowling turnuvası düzenlediklerini, bu sene de daha kapsamlı bir şekilde Yaşlılar Haftası münasebetiyle bowling turnuvasının yaşlılar ve medya arasında düzenlendiğini belirtti. Tekcan, organizasyonu destekleyenlere ve katılımcılara teşekkür etti. Daha sonra da Yaşlılarımıza çeşitli hediyeler verildi.

Bürokratlar Birliği Genel Başkanı Yücel Can; Federasyon ve Bürokratlar Birliğinin sosyal sorumluluk bilinci ile işbirliği içerisinde bowling turnuvası düzenlediklerini, bu sene de daha kapsamlı bir şekilde yaşlılar haftası münasebetiyle bowling turnuvasının yaşlılar ve medya arasında düzenlendiğini, bu anlamada Bocce, Bowling ve Dart Federasyonu Başkanı ve Yönetim Kuruluna, Joyland Oyun Merkezi İşletmecisi Fikret Gök’e, Kızılcahamam Yaşlı bakım ve Huzurevi Müdürü Mehmet Karabacak Şahsında katkı ve katılımda bulunan, emeği geçen herkese ve katılımcılara teşekkür etti.[gallery link="file" columns="2" orderby="title"]