Money Aidat Borcu Sorgulama
Event Etkinlik Takvimi
Survey Anket

Web Sitemizi Nasıl Buldunuz ?

İstatislik Sayfa İstatisliği
  • Online Kişi   : 2

  • Kişisel           : 380911

  • Toplam         : 3410512

Anasayfa » Medya CUP

Medya CUP

Çıktı Al
990 kez okundu
01 Ocak 1970
Medya CUP


İDARECİ VE BÜROKRATLAR BİRLİĞİ MEDYA CUP’TA YAŞLILARIMIZLA BİRLİKTE

3. Medya Cup turnuvasında yaşlılarımız unutulmayacak.

Bocce, Bowling ve Dart Federasyonu tarafından düzenlenen ve geleneksel hale gelen 3. Medya Cup Turnuvası iş birliği ve ortak organizasyon çerçevesinde yaşlılar haftasını da dikkate alarak farklı ve anlamlı bir organizasyonun gerçekleşmesini sağlayacak.

Bocce, Bowling ve Dart Federasyonu tarafından organize edilen Medya Cup Turnuvasının organizasyonunu bu sene Gençlik ve Spor Bakanlığı, Bürokratlar Birliği, Ankara Büyükşehir Belediyesi, Joyland Oyun Merkezi ve Atlantis AVM ile yürütülecek turnuvada 23 Mart Cumartesi günü Atlantis AVM’ de oynanacak olan 3. Medya Cup'ta ise basın mensupları ile yaşlılarımız bir araya gelecek.

Katılımcılara çeşitli hediyelerin verileceği turnuvanın finalinde ise, başarılı olan medya kuruluşlarının takımları yaşlılarımızla özel bir karşılaşma gerçekleştirecek.

Konu ile ilgili bir açıklama yapan Bürokratlar Birliği Genel Başkanı Yücel Can; Geçen yıllarda da yine Bocce, Bowling ve Dart Federasyonu’nun destekleri ile sosyal sorumluluk bilinci ile korunmaya, bakıma, yardıma muhtaç çocuk ve yaşlıların katılımları ile bowling turnuvası düzenlediklerini, bu sene de daha kapsamlı bir şekilde yaşlılar haftası münasebetiyle bowling turnuvasının yaşlılar ve medya arasında düzenleneceğini belirterek bu anlamlı birlikteliğin geniş bir katılımla daha renkleneceğini ve turnuvada yaşlıların vereceği mesajın da çok anlamlı olacağını belirterek başta Bocce, Bowling ve Dart Federasyonu olmak üzere bu organizasyonu destekleyenlere ve katılımcılara teşekkür etti.