Money Aidat Borcu Sorgulama
Event Etkinlik Takvimi
Survey Anket

Web Sitemizi Nasıl Buldunuz ?

İstatislik Sayfa İstatisliği
  • Online Kişi   : 3

  • Kişisel           : 380721

  • Toplam         : 3410206

Anasayfa » Yardımlar İhtiyaç Sahiplerine İletildi

Yardımlar İhtiyaç Sahiplerine İletildi

Çıktı Al
1056 kez okundu
01 Ocak 1970
Yardımlar İhtiyaç Sahiplerine İletildi


Yardımlar İhtiyaç Sahiplerine İletildi

İdareci ve Bürokratlar Birliği Derneği'nin Suriye'li mültecilere yönelik başlattığı Giyim yardımı kampanyası sonuçlarını verdi.

Toplanan 500 kg kıyafetin ve 2000 tl yi aşkın yapılan bağış ihtiyaç sahiplerine gönderildi.

Başta Ankara ve İstanbul'daki İdareci ve Bürokratlar Birliği Derneği'nin şubeleri olmak üzere Türkiye'nin her yerinden toplanan yardımlar derneğin Adana Şubesi tarafından Suriye’li mültecilere dağıtıldı.

Duygusal anların yaşandığı dağıtıma, vatandaşlar da mültecilere yemek yardımı yaparak destek verdiler.

Yerlerin yurtlarını bırakıp canlarını kurtarmak için kaçan ve hiçbir şeyleri olmayan sığınmacılar, başta  Türk Milleti olmak üzere yardımlarını esirgemeyen vatandaşlara ve İdareci ve Bürokratlar Birliği’ne teşekkür ettiler.

Gördüğü manzara karşısında çok etkilenen İdareci ve Bürokratlar Birliği Adana temsilcimiz Salih GÜNGEN ise “Burada insanların her şeye ihtiyaçları var, giyecek iç çamaşırı bulmak bile zor. Bu yüzden tüm vatandaşlarımızın bir an önce kullanmadıkları kıyafetlerini temizleyip bu insanlara ulaştırılması için bizlere teslim etmelerini, insanlık için bir borç olarak görüyorum.  Bu hayrı yapan tüm hayırsever vatandaşlarımızdan Allah razı olsun” dedi.