Money Aidat Borcu Sorgulama
Event Etkinlik Takvimi
Survey Anket

Web Sitemizi Nasıl Buldunuz ?

İstatislik Sayfa İstatisliği
  • Online Kişi   : 5

  • Kişisel           : 381270

  • Toplam         : 3411803

Anasayfa » GELENEK BOZULMADI.

GELENEK BOZULMADI.

Çıktı Al
927 kez okundu
01 Ocak 1970
GELENEK BOZULMADI.


 Anlamlı birlikteliği Bürokratlar Birliğinde sürekli hale getirelim.

Her yıl ramazan vesilesi ile düzenlenen bir zamanlar TBMM’nde Danışmanlık yapan Bürokratlar her yıl ramazan vesilesi ile bir araya gelerek birlikteliğini sürdürüyorlar. Bu yıl da yıllardır bir gelenek haline gelen bürokratlar geçmiş anılarını yaşatmak ve birbirlerini unutmamak için bir araya geldi. Bürokratların ortak isteği de bürokrasideki hizmetlerin daha etkili ve verimli bir şekilde devam etmesi ve birlikteliğin daha da pekiştirilmesi…

Konu ile ilgili görüşlerini açıklayan İdareci ve Bürokratlar Birliği Derneği Genel Başkanı Yücel Can;

“ Yıllardır devam eden bu birliktelik çok anlamlı ve önemli. Maalesef bürokrasinin acımasızlığı, hantallığı, yoruculuğu, yoğunluğu Ankara’da olmamıza rağmen yılda iki kez ramazan ayında buluşmamıza vesile oluyor. Bizim daha fazla birlikte olmamız ve hizmet üretmemiz lazım. Bunu da yılda birkaç kez değil, her zaman yapabilmemiz lazım. Bu değerleri, bilgileri doğru kanalize etmek lazım. İşte bunun için Başkentte bir mekanı olan ve güzel hizmetleri yapmaya çalışan Bürokratlar Birliğine davet ediyorum. Burası görüşmemiz ve bir araya gelmemiz için bir adrestir. ”dedi.

Programa Bürokratlar Birliği Genel Başkan Yardımcıları Mehmet Kocatepe, Mecit Erdoğan, Dernek Üyeleri Mahmut Taşçı, Rasih Bostancı, Davut Gazi Benli, Ali Nihat İraz katıldı.